Bilder 2013

 
Pajulahti games 2013

I januari var det dags för 3 av våra medlemmar att göra debut i Svenska ungdomslandslaget i goalball. De åkte till Pajulahti i Finland för att spela en landslagsturnering för ungdomar. Det gick mycket bra för laget som bergade segern.

Skidläger Edsåsdalen 2013

En veckas alpin skidåkning, lite längdskidåkning, showdownturnering och hundspann var några av aktiviteterna som vi hann med under vecka 7. Att hänga med kompisar i baren och dricka varmchoklad är mycket poppulärt hos barnen och ungdomarna. En toppenvecka i Edsåsdalen, Jämtland.

Träningsläger i samarbete med damlandslaget 2013

Träningsläger för FSBU:s goalballspelare i samarbete med damlandslaget. En mycket givande helge där vi har fått tränat mycket på matchsituatione.

Sverigeserien 2013

FSBU:s goalball lag deltar i Sverigeserien i år. Efter första omgången låg vi trea i tabellen. Ett underbart härligt lag som man bara måste vara med i. Spelarna är i åldern 9-18 år. Efter andra omgången ligger vi nu tvåa i tabellen.

Läger för goalballspelare i samarbete med Danmark

8-9 juni arrangerade FSBU ett läger för yngre goalballspelare, och de gjorde vi i samarbete med en dansk förening. Med ledare och föräldrar var vi 40 personer på plats under helgen och spelarna var mellan 9 och 14 år.

Svenska ungdoms spelen 2013

Då var det åter igen dags för friidrottstävlingen SUS. Denna gång hade FSBU 8 deltagare med i Göteborgsdistriktets lag. Distriktet tog i år hem lagsegern. Alla deltagarne från FSBU tog två medaljer var och var en stor del i att distriktet vann lagtävlingen.

Lagstipendium

  Pajulahti Games 2013
Skidläger Edsåsdalen 2013