Bilder 2012

 
Fäktning med GHIF:s idrottskola vt 2012

3 stycken barn från FSBU har deltagit i vårens idrottskolan som GHIF anordnar. Här får Barnen prova fäktning. En av alla olika aktiviteter som de får prova på.

Skidläger, Köja, 2012

11 familjer deltog på årets skidläger, en hel vecka i Edsåsdalen, Jämtland. De flesta åkte väldigt mycket alpin skidåkning men några föredrog längdskidorna. Vi han med en massa andra aktiviteter också. Några av kvällarna var det snowracertävling, bingo och kareoke. Bad och afterski var det ofta. Åter en härlig sportlovsvecka!

Barngymnastik våren 2012

3 tillfällen under våren har det varit barngymnastik i Pjäshallen för de yngsta i föreningen. Här tränar de balans, korrdination och har skoj tillsammans. Efter gymnastiken är det fika och tid för att prata.

Simning genom skolidrottsprojekt

Under påsklovet var det ett gäng barn och ungdomar som fick chanden att träna lite extra på sin simteknik. Eva som är en rutinerad siminstruktör fick alla att växa och utvecklas. Detta innom ramen av skolidrottsprojektet.

Kolmården 2012

28-29/4, 2012 var ett härligt gäng ifrån FSBU på Kolmården och hälsade på djuren.

syncentralgrupp provar att Klättra

I sammarbete med syncentralen provar vi på att klättra med en grupp yngre förmågor. Det är nu den tredje gången under terminen som gruppen besöker Kviberg. Härliga glada barn som vi hoppas ska ta del av vår verksamhet i framtiden.

Musik 2012

Ett antal tillfällen under våren fick barnen chansen att testa på att spela olika sorters instument.

Syncentralgrupp provar på judo

I sammarbete med syncentralen har vi haft 4 olika aktiviteter under våren. Här provar vi på judo och avslutar med glass, då det var sista tillfället för terminen. Ett mycket lyckat sammarbete som vi verkligen vill fortsätta med.

Avslutning på vårterminen 2012

Då var det dags att avsluta terminens aktiviteter. Den här gången slog vi till med en grillfest och bjöd in alla i föreningen som ville delta. Detta var även terminens avslut för ungdomsledarna. En toppen bra kväll med grill och umgänge.

simning genom skolprojeltet sommar 2012

Tre dagars sim och lek på Valhalla

SUS Fridrott

Vi åkte för att representrera göteborgsdistrikt i friidrott, och även om vi var få deltagare så kom vi trea i medaljligan.

Krokholmen 2012

Två härliga veckor på krokholmen!

Goalball träningen ht 2012

Vi startade terminen med en prova på dag som blev mycket lyckad. Det var David (ungdomsledare) som såg till att den blev av och att det kom så många deltagare. Det är nu full fart på träningarna och vi jobbar för fullt med försvarsteknik.

Klättring den 21 oktober 2012

Att klättra på väggen är mycket populärt både hos de yngre och äldre barnen. Här klättrar vi med sele och lina. En aktivitet som återkommer med jämna mellanrum

Goalballtävling i Stockholm 2012

Tre av spelarna var med för första gången på Stockholm games.

Läger under Cannon cup helgen 2012

Från början var det meningen att vi skulle tävla i både judo och goalball. Judon hade en tävlingsdel, men det blev fram för allt ett stort härligt läger av tre olika läger. Ett idrottsläger för de yngre där vi provade på olika idrottsaktiviteter. Ett goalball läger coh ett judoläger. Helt enkelt ett mycket lyckat arrangemang!

Felix tävlar i simning 2012

Felix deltog i Göteborg Open sista helgen i november. Det var hans första simtävling och det gick mycket bra för honom. Han tog med sig en guldmedalj hem. Ett stort GRATTIS till dig Felix.

Julfest 2012