Bilder 2011

 
Påsklovsläger 2011

Ett mycket lyckat läger fullt av aktiviteter. Simmning, judo, goalball, showdown och fläskboll var de idrotter vi utövade. Bio och Mcdonaldsbesöket var poppulär men en tuff uppgift för ledarna som klarade det utmärkt.

Children World Games

FSBU fick möjligheten att åka på en stor internationell ungdomstävling i Ankara, Turkiet. Det var flera olika idrotter som var representerade och ca 90 nationer var på plats. Vi deltog i goalballturneringen och var nöjda och glada över att ha fått delta. Det blev många nya kontakter och erfarenheter. En underbar upplevelse!

Krokholmen läger 1 - 2011

Ett fem dagar långt familjesjöläger där vi badar och har skoj, fiskar grabbor och lär oss en massa saker om båtar. Seglbåten har sin givna plats, så som motorbåtsturen för att köpa lördagsgodis.

krokholmen läger 2 2011

Ett 9 dagar långt familjesjöläger med mycket segling. Övernattning i maxibåtar för ungdomarna och föräldrabåtar som inte klarade att hålla middagstiden var några av händelserna under veckan.

höstläger 2011

Det är ett läger på kviberg slott som hålls varje höst som börjar i slutet av oktober och som slutar i början av november. Deltagarna får prova på olika sporter som judo, klättring på klätterväggar och goball.

Julfest 2011

Årliga Julfesten fortsätter i år som vanligt